Nummerinformatie

Nummerinformatie

Ben je op zoek naar een telefoonnummer? Maak dan gebruik van het nummerinformatie. We verbinden je direct door met het gewenste telefoonnummer. Wij zoeken het voor je op, verbinden je direct door en je ontvangt een gratis sms met het nummer dat wij voor je hebben gevonden.

Snel telefonisch doorverbonden worden met een klantenservice, organisatie, persoon of een internationaal nummer? Onze agents helpen je hier graag bij. Ook handig voor onderweg!

Wat is een nummerinformatie?

Het is een service waarbij ons team het gevraagde telefoonnummer voor u opzoekt en u direct doorverbindt. Het is niet altijd makkelijk om het gewenste telefoonnummer te vinden via het internet of op een website. De agents kunnen snel de juiste systemen raadplegen om het telefoonnummer te achterhalen. Makkelijk en snel doorverbinden als je onderweg bent of het telefoonnummer zoekt. Een nummerinformatie kan ook nummers in het buitenland voor je vinden en je direct doorverbinden, tegen het Nederlandse tarief.

Zoek je een nummer van een organisatie, persoon of bedrijf en is het nummer niet online te vinden? De agents van 1888 vinden binnen één minuut het nummer wat je zoekt.

Direct laten doorverbinden

Doorverbinden?

Direct naar alle actieve én internationale telefoonnummers!
Telefoonnummer ontvangen per sms

Kosten?

1 Euro per minuut plus gebruikelijke belkosten.
Nummerinformatie

Hoe snel?

Binnen één minuut!

Over nummerinformatie

1888 nummerinformatie vindt binnen één minuut het nummer wat je zoekt. Wij zoeken het telefoonnummer van een persoon, een bedrijf of een klantenservice in Nederland of in het buitenland.

1850 en 1888 zijn de nummerinformaties om u door te verbinden met nationale en internationale telefoonnummers. Bij een vraag, maken van een afspraak, storing of klacht wil je graag in contact komen met de persoon of organisatie. Wij behandelen dagelijks alle nummerinformatie verzoeken. Ons team is gespecialiseerd in het vinden en je snel door te verbinden met de gewenste persoon, organisatie of klantenservice. De kosten bedragen 1 Euro per minuut, plus je gebruikelijke belkosten.